tsja, getrouwd en gevoelsmatig in de zevende hemel, en dan wil je natuurlijk de droomreis van je leven maken.. Maar,.. Corona..dat is een onverwacht obstakel die al jullie pannen in de war gooit..
Helaas ziet het er niet naar uit dat dit op korte termijn gaat veranderen. De hele reiswereld ligt plat en het toerisme is bijna tot nulpunt gezakt.. Gezien het gezondheid risico is het dan ook beter om voorlopig thuis te blijven en minimaal 1,5 meter afstand te nemen tot je medemens.. Maar wat dan met je huwelijksreis..  Die zal voorlopig even in de ijskast moeten tot dat alle veiligheid gezondheid perikelen weer verdwenen zijn.. Wanneer dat zal zijn, niemand weet het, afwachten dus, maaaar, je kunt natuurlijk wel vast je trouwvakantie samenstellen en eventueel onder voorbehoud, reserveren.. Voor alle zekerheid adviseer ik echter te wachten totdat de risicos op besmetting van dit virus, wereldwijd, zijn verdwenen zodat jullie topreis, een, in goede zin, onvergetelijke kan worden, en bedenk de oude spreuk "wat in het vat zit, verzuurd niet".
bedenk op je gemak wat je allemaal wil en verwacht van je huwelijksvakantie en zoek vast naar je vakantieland, vakantiestreek, verblijf of hotel en natuurlijk, niet onbelangrijk, je reis en annulering verzekering.
Elk nadeel heeft zijn voordeel, doordat er nu een gedeeltelijke lockdown is in Nederland, heb je wellicht nu extra tijd om je vakantiepret vooraf wat langer te beleven..

Reacties